Unieke 3 paards trailer

leverbaar in 12 uitvoeringen
Lees Meer...

Thiel: de specialist in polyester paardentrailers!

Sinds de jaren '80 bouwt de firma Thiel in Pfullendorf (Zuid Duitsland) paardentrailers. Trailers die zich door hun hoge afwerkingsniveau en een creatief design onderscheiden. De naam Thiel staat borg voor kwaliteit en een jarenlange ervaring in polyester bouw. Thiel is één van de vooraanstaande fabrikanten van volpolyester paardentrailers in Duitsland en exporteert deze producten wereldwijd. De ontwikkeling van de verschillende modellen en individuele onderdelen, het ontwerp en de vervaardiging vinden compleet plaats in Pfullendorf. 

Hier vindt ook de mallen- en modellenbouw, de polyester- en metaalverwerking én de gehele assemblage en eindcontrole plaats. Door deze concentratie van werkzaamheden kunnen we kosten besparen en de hoge kwaliteit waarborgen. Testprocedures en materiaalkeuzes tijdens de ontwikkelingsfase zorgen voor het bereiken én het behouden van deze hoge kwaliteitstandaard. Het grote aantal accessoires en een veelomvattende standaard uitrusting dragen bij aan het hoge comfort van Thiel paardentrailers.

Doordat de verkoop en het onderhoud, voor een groot deel van Zuid Duitsland, eveneens vanuit deze vestiging plaats vindt, hebben we dagelijks contact met de klant/eindgebruiker en worden wensen en eisen snel opgepakt en waar nodig in het product verwerkt. 

 

Thiel in de Benelux

 

De Weijer Trailer Group in Deurne (NL) is onze officiële importeur voor Nederland, België en Luxemburg. In hun ruime showroom zijn onze modellen te bezichtigen en men beschikt over een uitgebreide werkplaats en natuurlijk een bijhorend magazijn. Goed opgeleid personeel staat garant voor alle onderhoudswerkzaamheden, (schade-) reparaties of montage van accessoires. Naast de verkoop vanuit Deurne is er een vakbekwaam dealer netwerk, zodat u ook in uw omgeving een keuze kunt maken uit het grote leveringsprogramma.

 

Naast Thiel behoren o.a. de volgende merken tot de Weijer Trailer Group: