Unieke 3 paards trailer

leverbaar in 12 uitvoeringen
Lees Meer...

Over Weijer Trailer Group

Kwaliteit en vakmanschap sinds 1952!


Sinds de oprichting van het merk „Weijer” in 1952 is er veel gebeurd. Het bedrijf heeft een gestage groei doorgemaakt en in 1984 is de dagelijkse leiding in handen gekomen van de zoon, Jan en zijn echtgenote Wilhelmien. Ondersteund door een team van vakkundige mensen en een selecte groep van leveranciers en dealers hebben zij Weijer uitgebouwd tot een internationaal actieve organisatie met een zeer breed programma aan producten. In het bijzonder het bouwen van niet-standaard aanhangwagens, de zogenaamde Speciaalbouw, heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Juist daar waar een massa product niet aansluit bij de wensen van de klant, komt onze expertise vaak als geroepen en kunnen we een maatoplossing aanbieden.

In 2005 vindt er wederom een grote uitbreiding plaats met de overname van Freewheel boottrailers, topkwaliteit boottrailers.
De productie van de boottrailers wordt ingevoegd op de bestaande locatie, die in de loop van de jaren al is uitgegroeid tot een oppervlakte van ruim 4000 m². Onderverdeeld in een constructie, montage en afbouw afdeling.

De derde generatie, Johnny van de Weijer, is sinds 2005 ook fulltime in het team ingestroomd en doorloopt op dat moment nog verschillende afdelingen in de fabriek.

Met de aankoop van een groot bedrijfspand, aangrenzend aan de constructieafdeling, in 2008, ontstaat de mogelijkheid om het bedrijf nog verder uit te bouwen; naast de brede lijn aan eigen producten worden er ook steeds meer „vreemde” merken toegevoegd aan het gamma. Weijer wordt exclusief importeur van Sun-Way en Lider (onderdeel van de Trigano groep) voor de Benelux en in 2013 wordt hier eveneens het importeurschap van het Duitse merk Thiel polyester paardentrailers, aan toegevoegd.

De dagelijkse leiding is ondertussen in de handen van Johnny van de Weijer, die de reeds ingeslagen weg verder uitbouwt. Speciaalbouw eist een steeds groter aandeel op van de productie capaciteit en mede hierdoor wordt eind 2013 het dealerschap van Henra aanhangwagens verworven, zodat we ook een groot assortiment aan kwalitatief hoogstaande standaard aanhangwagens kunnen blijven leveren.

In 2014 openden we een showroom van ruim 3500m², waarin we ons complete productprogramma geheel overdekt kunnen presenteren. Een assortiment wat steeds breder wordt door de toevoeging van het dealerschap van Humbaur (aanhangwagens) en Twins, beide exclusief voor Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg.

Inmiddels hebben we ons assortiment flink uitgebreid met diverse merken, waaronder Anssems, Hulco, Brenderup boottrailers, Tohaco luchtgeveerde aanhangwagens, Sirius paardentrailers, Rebel, Respo en Daxara bagagewagens.

Sinds 2017 hebben we meer dan 300 aanhangwagens voorradig in onze showroom!

In 2019 zijn we gestart met een nieuwe webshop www.aanhangwagenparts.nl waarin u al onze onderdelen snel en eenvoudig kunt bestellen en thuis laten bezorgen. Er is een eenvoudige onderverdeling in aanhangwagen-, paardentrailer- en boottrailer onderdelen. We hebben vele merkonderdelen in onze webshop, dus neem vrijblijvend een kijkje!

 

 

 

Weijer Trailer Group heeft onder meer de volgende merken in haar assortiment: