Unieke 3 paards trailer

leverbaar in 12 uitvoeringen
Lees Meer...

Onderhoud aan uw Thiel paardentrailer

Onderhoud aan paardentrailers is helaas nog vaak een verwaarloosd item. Nog veel paardentrailers worden uitsluitend „onderhouden" wanneer er problemen zijn, vaak met hogere kosten tot gevolg.

Goed onderhoud is dan ook vaak preventief onderhoud. Een onderhoudsbeurt van een paardentrailer omvat de volgende werkzaamheden:

  • de- en montage van de reminstallatie, het reinigen van de remmen en het nadien geheel afstellen van de reminstallatie incl. oplooprem en handrem;
  • controle van de wiellagers, bij oudere paardentrailers het opnieuw invetten en afstellen van deze lagers;
  • controle en indien nodig reinigen/herstellen van de verlichting incl. stekker;
  • het controleren van de banden op leeftijd, evt. koordlaag breuken en slijtage;
  • het geheel nalopen van de kitnaden van de opbouw, door weersinvloeden kunnen deze „uitdrogen", reparatie is dan noodzakelijk;
  • controle van de vloer en wanden op vocht inwerking;
  • het nalopen van diverse kleinere punten, denk aan de gasveren, sluitingen, smeernippels, het neuswiel, de losbreekkabel, etc.

De kosten voor een onderhoudsbeurt vallen over het algemeen wel mee, uiteraard kunnen wij u vooraf een inschatting geven. En bij regelmatig onderhoud bent u nagenoeg geheel gevrijwaard van ongewenste stilstand of nog erger ongelukken met de trailer en/of uw paarden. Voor het opvragen van reparatie- en onderhoudsinformatie, kunt u ons bellen op tel. 0493-321748 of mailen naar info@thielpaardentrailers.nl.
Vermeld hierbij het chassisnummer.

Al jarenlang zijn wij uw paardentrailer specialist. Mocht er toch iets niet naar uw wens zijn, vult u dan ons klacht/retourformulier in. Klik hier om het formulier te downloaden, u kunt dit ingevuld mailen naar info@thielpaardentrailers.nl.

Neem even contact met ons op voor een onderhoudsbeurt/reparatie:

Weijer Trailer Group
Leembaan 10
5753 SL Deurne
Tel. 0493-317938
www.weijer.nl
info@weijer.nl